Home \ Dialoog met de burger \ Janny Oosterloo bedankt kiezers

Janny Oosterloo bedankt kiezers

Aalsmeer niet vertegenwoordigd in de Staten

Bij de verkiezingen van woensdag 7 maart is het me niet gelukt om een zetel in de Provinciale Staten te bemachtigen. Uiteraard is dat teleurstellend voor mijzelf en voor het enthousiaste campagneteam wat de afgelopen weken bergen werk heeft verzet om mijn kandidatuur onder de aandacht van de Aalsmeerders te brengen.

Ik had heel graag via een zetel in de PvdA-fractie de zaken die spelen in onze regio onder de aandacht gebracht en er over mee mogen besluiten in de Staten van Noord-Holland. Neemt niet weg dat ik me ontzettend gesteund voel door de ruim 750 Aalsmeerse voorkeurstemmen die op me zijn uitgebracht.

Uit het feit dat zoveel stemmers heel bewust hun rode stip bij nummer 16 hebben gezet spreekt een vertrouwen dat mij erg heeft geraakt. Ik wil dan ook graag langs deze weg alle mensen die me hebben gesteund heel erg bedanken.
Voorlopig dus nog niet aan de slag in de Statenbankjes. Maar door de afgelopen campagneperiode zijn inmiddels wel lijntjes gelegd richting provincie die, weliswaar minder intensief dan ik had gewild, toch open gehouden kunnen worden. Daarom blijft van kracht dat u altijd bij mij terecht kunt met vragen of opmerkingen die met de provincie te maken hebben. En natuurlijk blijf ik daarnaast in het Hoogheemraadschap Rijnland de Aalsmeerse belangen onder de aandacht brengen.

Janny Oosterloo
email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Wilt u op dit nieuwsbericht reageren, klik dan hier.