Home

Ronald Fransen op AALSMEER KIEST

Hoe werkt het in de gemeentepolitiek? Waarom zou je moeten stemmen en op welke partij dan? Onder de noemer Aalsmeer Kiest is er door AalsmeerVandaag.nl in samenwerking met de Gemeente Aalsmeer een serie video's gemaakt die kiezers daar een klein beetje mee op weg moeten helpen. Aalsmeerder en RTV NH presentator Peter Maarsen is debatleider.

Ga naar AalsmeerVandaag.nl en klik daar op het logo Aalsmeer Kiest in de linker kantlijn.

?

Lijsttrekkersdebat
Op maandag 3 maart 2014 gingen de lijsttrekkers onder leiding van Peter Maarsen met elkaar in debat in de bovenzaal van de Oude Veiling. Daarbij worden opnames gemaakt die beneden in het caf? van de Oude Veiling door het publiek op een groot scherm kunnen worden gevolgd. De video van het debat is te zien op AalsmeerVandaag.nl en hier te downloaden.

?

?

De gemeenteraad

Hoe werkt dat nou in de gemeenteraad? Peter Maarsen leidt u rond, praat met huidige raadsleden en kandidaten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Klik hier.

?

?

?

Maak kennis met de lijsttrekkers

In de eerste video maakt u kennis met 5 van de 6 lijsttrekkers. Zij stellen zich voor en leggen kort uit waar zij voor staan. Natuurlijk komt ook Ronald Fransen, lijsttrekker van PACT Aalsmeer, aan het woord. Klik hier om de video

?

?

?

Nabeschouwing in de trouwzaal

Nadat de lijsttrekkers afzonderlijk aan het wordt zijn geweest wordt door presentator Peter Maarsen nog even nagepraat met de lijsttrekkers. Klik hier.