Home

Kieskompas Aalsmeer 2014 gelanceerd

Voor het eerst in de geschiedenis van de gemeente Aalsmeer kunnen kiezers met een eigen lokale Kieskompas toetsten welke partij het beste bij hun eigen standpunten past. Natuurlijk doet PACT Aalsmeer eraan mee. Kieskompas Aalsmeer 2014 is 'online'. 30 stellingen leiden u langs thema's die voor Aalsmeer en Kudelstaart actueel zijn.

De antwoorden van PACT Aalsmeer op de stellingen van Kieskompas Aalsmeer 2014 vindt u ook op de website van de progressieve partij in de linker kantlijn onder het kopje Kieskompas Aalsmeer '14.

Vele belangrijke onderwerpen kregen helaas geen plek in Kieskompas Aalsmeer 2014, bijvoorbeeld op sociaal terrein. Wilt u weten wat de visie van PACT Aalsmeer is op welzijn en zorg, jeugdzorg, wonen en nog veel meer onderwerpen? Kijk dan op Onderwerpen of download ons Verkiezingsprogramma 2014 - 2018. En natuurlijk staan wij u ook graag persoonlijk te woord. Neem contact op met de lijsttrekker van PACT Aalsmeer, Ronald Fransen.

Wij hopen dat wij u ervan hebben kunnen overtuigen om op 19 maart 2014 op PACT Aalsmeer te stemmen. PACT Aalsmeer verbindt!