Home

Gemeenteraadslid...........iets voor jou?

De PACT fractie ontvangt een ieder die belangstelling heeft voor het raadswerk graag op maandagavond 16 september aanstaande vanaf 20:00 uur in de fractiekamer van PACT Aalsmeer in het gemeentehuis. Een ideale gelegenheid om een goed beeld te krijgen van wat het inhoudt om gemeenteraadslid te zijn.

In maart 2014 kiest Aalsmeer weer een nieuwe gemeenteraad. Als belangstellende of lid van de progressieve politiek van PvdA, GroenLinks, D66 of PACT Aalsmeer denk je er wellicht over na of is het je al eens gevraagd of de gemeenteraad iets voor jou kan zijn. En dan heb je ongetwijfeld legio vragen over het raadswerk, het tijdsbeslag, benodigde vaardigheden en ervaring enzovoorts. Wie kan op die vragen beter antwoord geven dan de huidige fractieleden van PACT Aalsmeer? En wie weet schuilt er dan t?ch dat gemeenteraadslid in jou!

We ontmoeten je graag de 16e. Je bereikt de PACT-fractiekamer via de ingang van de fractiekelder aan de rechter zijkant van het gemeentehuis naast de overdekte fietsenrekken. Graag even aanbellen.

?